onsdag 2 september 2009

Fiskgrytan/soppan puttar på spisen

och jag sitter ner en stund, verkar inte få nåt vettigt gjort..har rensat i hallen i alla fall, igg somnade i cykelsadeln och ville somna om i min famn när vi kom in så där gick 30 minuter,mysigt! Vi byltade på oss galonisar å stövlar och lämnade vagnen till förmån för cykeln men inte EN droppe föll på oss. Nu är mössan inhandlad och boken hämtad på bibblo och gott fika fikat i trevligt sällskap :)

Det är cirkus i magen, "lillbrorsan" övar! men nu börjar det vara trångt så det gör ganska ont ibland och hela magen rör sig, det ser ganska sjukt ut! Magen har blivit enorm tycker jag och Rund på ett sätt som den inte var med Viggo. bred på sidorna...haha! Läste att man kan få blåmärken på insidan av att bebisen trycker å har sig inte konstigt att man känner sig mörbultad ibland!

Ser framemot min klippning i morgon! Och ett Lulebesök! Passar på nu när B är ledig, börjar vara jobbigt att åka själv..

Har skrivit en att göra lista usch men när man väl sätter igång så går det ju fort varför är igångsättningsmotståndet såå stort?!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar