torsdag 27 januari 2011

Tjugotio, läkarbesök,sanering av kök efter mjölkspill

En helt vanlig dag alltså. Trots att det är min födelsedag. Tusen tack till alla som grattat mig idag det värmer! Hoppas på ett paket kanske ikväll när mannen kommer hem från kvällsjobb!

Läkarbesöket i Sunderbyn med Liv, gav en känsla av lättnad och ro i mammahjärtat. Den nya läkare som nu ska följa lillans väl och ve var underbar! Pratade med henne, med oss hade läst journal och pratat med förra doktorn. När frågan om hur vi mådde, vi som föräldrar kom ja då hade jag kunnat börja gråta och ge honom en kram. Att bli sedd som den trötta förälder man är, som känner sig totalt maktlös det kändes skönt. Hur hon sover, sättet hon sover på, och andra faktorer,hur ledsen hon är, olycklig rentutav, menade han pekar på att det är något som stör. Och han var lite lur på att det nog är den där magmunnen och magsyra i matstrupen som ställer till det. Hostan hon dragits med hela hösten beror också på detta om det är det. Så först ska vi nu ge henne en form av Zantac/Lozec i 14 dagar. Sedan ska vi utvärdera. Och han förklarade för oss att om det inte ger effekt så kommer de att utreda vidare. Det känns också bra att höra. Samtidigt dom det känns hemskt om hon i hela sitt lilla liv fått ha konstant halsbränna.. men men nu hoppas vi på bot och bättring för lillhjärtats skull!

HUR mycket mjölkkan det finnas i ett glas? den frågan har vi tagit reda på till middag och jag var inte alls så positiv till denna nya kunskap.. Bara skura golv och bordsben, stolar you name it.

Nu ska jag ta tag i kvällsrutiner och mysa lite framför Bolibompa!

1 kommentar:

  1. STORT GRATTIS!!

    Vad bra att ni blir tagna på allvar och får hjälp! Så skönt med såna läkare.

    SvaraRadera