söndag 10 juni 2012

Ska Juni regna bort?

Jopp det öste ner så vi bjöd in oss hos The Sinnetts på förmiddagslek! Vi blev bjudna på våffel lunch och sen var det bara åka hem , byta till finkläder och åka igen. På vägen till dopet fick vi svänga förbi ute på ön och hämta Grys jacka som vi glömde igår. Barnen skötte sig bättre i kyrkan än sist :) Visst fick vi jaga och höjja rösten några gånger men inte lika många som förra gången - det går framåt ;) Och busigast är snart grynet.. Malinmalin kan det här med att baka om vi säger så ! vi fikade massa gott och barnen sprang runt i församlingsgården med några andra barn tills dom var svettiga och trötta. Vi tackade för oss, och middagen fick bli tre röda bokstäver. Viggo somnade så skönt i soffan strax före 6 - nyklippt och nyduschad <3 oliven var lite motsträvig men när pappan bäddade ner sig och henne med en saga så gick det fort även där. När ska jag få mina vardagsrumsfönster putsade med detta regnande?? Foglossning och ljumsken bråkar lite- bara inse att en aktivitet om dan verkar vara det kroppen mäktar med just nu. Huvudet vill ju så mycket mer oftast.

1 kommentar:

  1. Militärpappan fick ett ryck och putsade husets alla fönster i fredags. Ja, ett ryck var det faktiskt, för det var inte planerat och han har nog aldrig tagit ett sånt initiativ sådär bara innan. Inte fönsterna! =)
    Hoppas du får några dagar utan så ont i fogarna snart. Det gick i vågor på mig i alla fall. Och du efter förlossningen har jag inga känningar alls. Yippie!

    SvaraRadera