måndag 25 juni 2012

Gry och orden

Så har orden börjat trilla ut, nya varje dag! Häst, hund, katt, släpp, äpple- ja många ord blir det :) Och vips så kom våran sol tillbaka, hon vilar på dan och en del av frustrationen är borta, språnget är taget!

2 kommentarer:

 1. Petra - här följer svar på din kommentar från detta inlägg http://mariesappeltrad.blogspot.se/2012/06/10-manader.html:

  Jag tror mig förstå hur du menar, men håller inte riktigt med dig. Att ha ett arbete som jag älskar och att få bära liv är för mig två saker som inte går att jämföra. Mitt arbete kan föra med sig mirakel, men inte mirakel som är så om tumlande för kropp och själ som att själv få vara bärare av livet - att få vänta på ett litet barn.

  Själv tycker jag att det är viktigt att längtan får lov att vara just längtan och inte något man slätar över genom att peka på något annat som är betydelsefullt. Mitt arbete är sannerligen något som jag är tacksam över, men det är också något som jag har kämpat mycket för att uppnå. Jag har satsat sex år av mitt liv på universitetet, för att komma dit jag längtat och känt mig kallad till att göra.

  Att få ta emot ett barn är för mig ingenting som går att uppnå - det är bara en nåd rakt igenom. Det finns inget större.

  Det var mina funderingar.
  Kram, M

  SvaraRadera
 2. Så skönt! Och vad roligt!! Det är så mysigt att lyssna på allt de har att säga. Allt som de gått och hållit inne så länge och äntligen bara bubblar ur dem!

  SvaraRadera