fredag 17 december 2010

Nu sitter jag här med smärtlindring och kikar på På spåret med mina fina man!

Idag har vart en fullspäckad dag och mot slutet på Ica tröt tålamodet och orken. Viggos ork den tappades någonstans mellan husgeråden och charken. Att komma hem till ett städat hem var en lisa för en trött mammakropp. Vi badade,åt middag och nu hoppas jag på att barnen strax sover sött.

Dagen har gått i barnens tecken, upp med tuppen inse att vi måste skotta oss ut på vägen och in i garaget för att komma åt vagnen och ta oss till bussen. Jag avvek och gick till vårdcentralen för att träffa en sjukgymnast som var supertrevlig! Fick en massa hjälp tips, råd och en TENS apparat. Vi möttes upp på Öppnis för att tillsammans med en massa andra små tomtar och deras föräldrar fika lite och säga god jul, ge våran underbara "fröken" en julklapp och så ses vi nästa år igen!

Barnen sov sedan gott i vagnen vi kunde äta lunch på stan och sedan styrde vi volvon mot Leos lekland! Inga barn nästan, tyst, lugnt och massa plats att springa på! Oliven blir tuffare å tuffare, klättrar,och härjar i bollhavet. Men hoppborgen var läskig. Efter matintag och vätskedepå blev det Ica. Sen snarkades det gott i bilen på vägen hem.

Slut som artist, sammandragningar och ont men otroligt lycklig!

1 kommentar: