onsdag 19 oktober 2011

Min gröna ögonsten är krasslig

Ja den krånglar IGEN. Nog är det konstigt att den så dyr maskin ska kunna rackla så? Eller är det jag som haft otur och fått måndags ex? Ingen annan verkar ha problem med sin.. FAN också. Jag som har massa bakande att göra innan lördagens kalas. Sur blir jag som ättika när jag har lagt ner så mycket pengar på SKIT.

1 kommentar:

  1. Din kitchen aid? Jag har lyckligtvis ingne sån att beklaga mig över.. ;) Fast jag skulle såklart vilja. Och nej, jag har inte hört någon ha problem med den..

    Nej, jag ska inte söka jobb. Inte rent tekniskt, men våra CV ska nog söka jobb åt sig själva internt (dags för omorganisation). Fast tro mig, hade jag inte varit gravid hade jag sökt nytt jobb redan i somras. Svårt att hålla motivationen uppe när det är gnäll över allt. Kaffekoppar, papper, ITstruktur och ägare. Men ja, jag kommer söka jobb när föräldraledigheten börjar gå mot sitt slut - helt klart!

    Och jo, jag tror definitivt att det kan vara en fas för Liv, vi hade som sagt väldigt liknande under sommaren och kände inte igen henne alls ibland. Hon kändes liten och ledsen. Lyckligtvis gick det över någorlunda fort (max 1 månad). Men nattningarna var det desto värre med lång tid (hon har alltid bara gått och lagt sig och sovit utan strul) och det är först nu sista veckorna som det börjar släppa! Upplyftande va? :( Sorry!

    SvaraRadera