onsdag 26 oktober 2011

Hmm

Funderar, vet att det är svårt att kommentera här, gör det att man slutar läsa? Strulet gör hur som att jag funderar på att byta portal. Men hur gör man? Man vill ju flytta med allt.

3 kommentarer:

  1. Jag har aldrig haft svårt med kommentarerna. Det verkar fungera utmärkt med din blogg - från min dator. Men jag blir nyfiken på eventuella svar på hur man byter portal och flyttar med sig allt. Jag har själv tänkt på samma angående min blogg. Kanske kan du fråga Kakkakaffe-Eva. Hon har väl bytt portal och fått med sig allt?

    SvaraRadera
  2. Byyt! ;) De flesta portaler har helt enkelt en knapp som heter Importera inlägg där du då ger tillgång till den gamla bloggen (denna) och den importerar över inläggen. Finns dock en risk för att kommentarere försvinner - kommer inte riktigt ihåg hur det fungerar.
    Är du så modig att du går över helt på egen domän däremot brukar det vara lite trixigare.

    Viggo och Liv - syftar man på skådisarna då eller? (För Viggo Mortensen och Liv Tyler var väl med en sväng). Annars hänger jag inte med, för jag somnade till varenda av de där filmerna.
    Och jo, vi tittar en del på gamla namn, men sen ska man ha samma smak också. Det har inte vi. Och så ska det gå ihop med dotterns namn också. Bläk. Lär nog gråta namn snart.. ;)

    SvaraRadera
  3. Jag kan ingenting om att byta bloggportal men vill passa på att säga att jag är otroligt nöjd med allt på wordpress! Jag har heller aldrig haft problem med att kommentera här.

    SvaraRadera