lördag 22 oktober 2011

Första snön

JA den föll idag! Men tyvärr försvann den också :( Detta bådar gott och visar att naturen börjat visa sig från sina vita sida!

1 kommentar:

  1. Snö alla redan?! Känns galet såhär där jag sitter typ 120 mil söder om dig! =)

    Ang vår hund, en Weimaraner: Jag ville ha en stor, frisk, korthårig hund som jag kunde göra allt med och då passar en W perfekt, tycker jag! Hon är lättdresserad men kräver en fast hand och tydliga regler. (Det mår alla hundar bäst utav men det är en förutsättning för att hon ska fungera, både för oss och för henne själv.) Hon är jättesnäll med Elise och hur tålig som helst! Dock är hon precis lika oförsiktig som hon är tålig. Tyvärr... Hon välter tex lätt Elise och springer rakt över henne (eller ngn annan) som är i vägen om hon har siktet inställt på ngt. Hennes svans är stenhård och ger stora blåmärken på mig. Hon har ibland problem med magen om hon inte äter, vilket jag förstår är vanligt att de inte alltid gör.
    En hund som denna kräver MYCKET motion och hjärnstimulans. En förutsättning är att hon kan springa lös nästan varje dag. Hon behöver stora ytor att röra sig på utomhus för att sträcka ut kroppen. Hjärnan behöver aktiveras och de är t ex utsökta blodspårshundar. Kanske jagar du eller din man?
    Vad kollar ni mer på för raser?
    Här är en blogg till om en familj med småbarn som har en W!
    http://www.arrogantdogs.blogspot.com/

    SvaraRadera