måndag 26 september 2011

Gips-måndag

Nytt gips idag, fötterna är vridna och gipsade rakt ut, plie skulle kunna få dansare att förstå ;) Hon har ganska ont men har kunnat komma till ro i sin säng för natten. Nästa tisdag är det dags för operation ochen del frågor ska jag försöka få svar på innan dess. Det känns bra att det går framåt! Samtidigt är det oroliga föräldrahjärtan inför detta.

5 kommentarer:

  1. Men jisses. Nu har jag försökt skriva kommentar 4 gånger och det bara försvinner, så blir du bombarderad - sorry!

    Jag hade inte förstått att Gry skulle ha gipset så länge, men å andra sidan gissar jag på att hon kommer bli så gott som "normal" (vad det nu är) med operationen/rna?
    Och jag gissar på att det är som allra värst för er föräldrar.. :(

    Och HÄRLIGT Viggo! A kommer nog bli som honom, hon förstår precis vad man ska göra, men vill inte. Så vi avvaktar.. :)

    SvaraRadera
  2. Heja Gry!! Att operationen "redan" äger rum på tisdag måste betyda att den första delen av gipsningen har gått bättre än väntat!? (för visst trodde läkaren 6-8 veckor till en början - innan operation?)

    Många kramar! <3

    SvaraRadera
  3. Det har gått bätter än väntat för vänster foten! höger foten har precis som förväntat inte svarat lika bra på gipsningen och nu blir det op lite tidigare 7 veckor ungefär.

    SvaraRadera
  4. Jo, men det är lätt att byta. Var själv på blogspot innan jag tröttnade och flyttade in på wordpress (inte för att det är tiptop där heller, men lättare). Bara att importera alla gamla inlägg och sen köra!

    Vi träffade ju på en liten 2½ åring på Kreta som hade ungefär samma problem (fast kasnke åt andra hållet). Henne hade man inte åtgärdat alls, så när hon gick var det som att hon gick in på fotknölarna (med fötterna vända inåt en del - inte fullt dock). Reagerade på att hon faktiskt inte hade några hjälpmedel, på fötterna hade hon 30:- tofflor från närmaste supermarket. Det måste ha känts i benen.. :(

    SvaraRadera
  5. Det var precis så den här lilla tjejen gick, som ut på fotknölarna. Såg riktigt obehagligt ut och jag funderade faktiskt lite på VARFÖR man lät det vara som det var. Hon tog ju inte många frivilliga steg om vi säger så, eller stod upp för den delen.. :( Utöver det fick väl inte föräldrarna sådär jättehöga poäng hos mig heller, det är helt klart skillnad på barn i Sverige och barn i Grekland.. ;)

    Vad har du för vagn? Älskar Elodies (tror jag har ett erjbudande om rabatt hos dem ligger - så glöm inte att skrika till om det skulle vara intressant), Buppa Brands och 2AMs åkpåsar (snordyra) - men det beror ju lite på hur den ska få plats också!

    SvaraRadera