fredag 5 augusti 2011

Grynet!

Åt vid 20.30 sen gormade hon på lite och kl 22 slumrade hon in med tutten i munnen och sov till halv 3!! sen sov hon gott vidare med en tumme i munnen. Själv så vakande jag i blöta kläder och ett blött lakan då maten rann över sina bräddar. Skönt men jag ropar inte hej för alla vet vi ju hur ombytliga de små är!

Gry är strax 5 månader ( nästa onsdag) Hon surrar, skrattar, vill inte äta annat än mig. Blir väckt av sina syskon men glad ändå! Som en sol mest hela tiden och är det hungrigt eller trött så säger hon till men inte i så skarpa tonlägen. Ger man henne det hon vill så blir hon sitt vanliga glada jag. Om vi inte känner igen henne och hon är ledsnare än vanligt ja då är det bajs på g eller så är det tänderna som bråkar. Hon vill gärna vara med , nyfiken i en strut! Har svårt att äta med mycket spring runt sig men det är ju som det ska va i den här åldern!

2 kommentarer:

  1. Men guuuuud så fort tiden går!! Redan 5 månader!!! Lilla goa fina!

    Vad önskar sig storkillen i födelsedagspresent? Vilken storlek har han i kläder om man hittar något fint?

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Han önskar sig djur ;) eller saker med båtar. Men om mamman får välja så har han INGA kläder. vÄxt ur allt så 98/104 eller ren 104 är det han har nu, vår prins har växt mycket i sommar! Alla byxor är nu shorts ;)

    Ja visst rusar tiden! Snart får ni snusa bebis! <3

    SvaraRadera