lördag 13 augusti 2011

Friluftsmuseum

Japp vi drog till Hägnan! Det var lugnt,barnen kunde få leka fritt utan att vi passade på dem som hökar i gengäld var det inget bråk! Picknick och kaffe kunde ätas och drickas i lugn och ro! Gry hade fullt upp med att spana :)
Till Iggs sorg hade kossan Fia- Lisa åkt hem så även hästarna. Men grisarna var kvar och hade växt, igg konstaterade även att dom hade "umpa"! Kaninerna var ju ohotad favorit!!

Klockan är nu 17 och oliven har slocknat för natten hoppas. Tidigt men hon har inte sovit middag. Håller tummarna att hon sover... B är nämligen på 30 gånger 4 års fest så jag tror inte han är tillgänglig i natt ;)

2 kommentarer:

  1. Vilket härligt namn på kossan: Fia-Lisa! :)

    Klockan 17 låter sannerligen tidigt för nattsömn, men alla barn har ju sina rutiner. Det hade aldrig fungerat att lägga Elsa vid 17 och tro att hon skulle sova genom hela natten. Man får ju prova sig fram och för vår del har klockan stannat på 20:00, som den ultimata tiden för hennes nattsömn!

    Lycka till i kväll och i natt med alla tre små guldkorn!

    SvaraRadera
  2. mm jag hoppas hon ska sova gott i alla fall till 5 i morgon så klart med sin sedvanliga uppvaknanden. Hon brukar ju hålla ut till halv sju men idag utan vila så fanns inte orken.

    Ja en fin fjällko!

    Tack det ska nog gå bra om dom sover någorlunda samtidigt ;)
    kram

    SvaraRadera