fredag 11 februari 2011

Ingen ork

Värkar på nätterna men inget på dan. Så det blir ingen ork över för att skriva här. Knappt ork att fungera på dagen. Skönt att ha B hemma nu. Men hur länge orkar man dessa nätter och hur orkar man en förlossning sen? Ja det finns nog mer ork än man tror!

4 kommentarer:

  1. Och mera gnäll gnäll gnäll... Är inte din karl hemma? då är det väl bara att stänga dörren till sovrummet och lägga dig mitt på dagen om du nu inte får sova på natten, vad är problemet? Eller är det så att din karl är helt inkompetent vad det gäller att ta hand om barnen, får dom inte kläder på sig och mat när han är ensam med dom? Kan det vara så att du är ett sånt kontrollfreak att du har bestämt dig för att han är inkompetent och inte låter honom ta över när du själv inte klarar av saker utan att gnälla över hur jobbigt allt är... Hur tror du saker och ting kommer att förändas nu efter att trean kommer ut? tror du på fullaste allvar att det blir mer sömn och mindre måsten, att det blir lättare att ta sig iväg och göra saker med tre barn när du gnäller över att det är jobbigt med två?

    SvaraRadera
  2. sluta läsa om du nu retar dig så på mig du kommer att blockeras från denna sida

    SvaraRadera
  3. kram petra =)

    du är otroligt stark tjejen!!! jag vet att det är jobbigt och svårt många gånger, kan inte föreställa mej hur men jag har stor förståelse över att du är trött osv....
    men som jag sa till B en gång för ett tag sen... jag tycker ni gör ett otroligt fantastiskt jobb med alla barnen och allt där till!!!

    keep going =)

    SvaraRadera
  4. Kämpa på! Orken finns när det väl sätter igång.. annars hjälper personalen till med det. Heja heja heja! Förstår att det är tufft och tungt och jobbigt. Försök att vila allt du kan. Äta och dricka är också viktigt när sömnen uteblir. Men det där vet du ju redan. Snart är ni FEM! Så underbart!

    Kram!

    SvaraRadera