måndag 4 januari 2010

Vi drog till storstan

hängde på låset för att köpa bil! Men fick vända om då bilen under helgen blivit tingad av någon från skelefteå, försäljaren bad oss ringa efter lunch, men om man åkt från skeå inte åker man hem utan bil....

Istället åkte vi ut till Alvik och goda vänner som vi vet precis som vi är vakna okristligt tidigt ;) ute i polarsnön låg polarhunden Stina och myste :) inne fick vi kaffe, bullar och kalla fötter hahah! ;) i detta hus eldas med ved, mysigt JA! men golvkallt. Viggo rejsade runt och lyckades hålla sig undan från att bränna sig på spisen..den ungen sanna mina ord kommer ha klippkort på akuten snart. Lilla livet tackar för påsen med kläder som hon kan spy ner ;) Idag bjöd hon även på en massa leenden!! Så mycket har hon inte skrattat i hela sitt liv (ursäkta ordvitsen men kunde inte låta bli) !

Vi kom hem och Viggo fick sig en lekkompis, han var helt slut och uppe spinn när de åkte. Han hann även dyka från soffan och slå halvt ihjäl sig. Grynet fick sig ett bad efter detta spydde hon 5 gånegr inom en halvtimme , på mig, på sig, på Björn och på soffan..Det ÄR rart med barn.

Nu kan det hända att Livet somnat i babygymet och att jag kan få en stund på soffan kanske lite glass och pepparkakor?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar