tisdag 5 januari 2010

någon som läst sova hela natten av anna w ? gillar inte henne med man kanske kan låna ett tips eller 2. Hur har ni det med era små och lära sig sova själva ? Tips och åsikter mottage tacksamt!

3 kommentarer:

  1. ja du det där med att somna själv...
    med lea var tidiga och började försöka när hon var runt 5-6 mån och lyckades bra, körde lite 5 min metoden några kvällar och sen somnade hon av sig självt.

    med agnes har vi varit lite lata, dels förr att man inte känt nån ork att börja försöka och tiden.
    man är ju helt slut på kvällarna nu för tiden ;)!
    men nu har jag bestämt att vi måste börja få henne att somna själv, fram tills nu somnar hon när vi gungar henne i famnen.
    hon har nu sovit 2 nätter i sitt egna rum, och igår kväll la jag ner henne i sin säng supertrött och hon somnade faktiskt själv.

    hur gjorde ni med viggo då?

    SvaraRadera
  2. såg att du skrivit i min bogg :)!
    vi bor ca 2 mil utanför sthlm, lägenehet 3 tr upp vilket inte är det ultimata med 2 små!
    nu när vintern är här så blir det svårt för lea att gå själv i trapporna oxå, hon hra ramlat 2 gånger sista tiden så nu får jag gå ner med en i taget för att vara på den säkra sidan.
    hoppas ni hade en bra jul och nyår!

    SvaraRadera
  3. med viggo börjad evi kring 3 månader vill jag minnas att lägga honom i hans säng där han somnade och sov de fösrta timmarna sen när jag ammade orkade jag inte gå tillbaka med honom, sen blev ju bara tiden i sängen längre och längre ioch med att han åt med längre mellann rum. Nu med henne som du skriver så finns inte samma ork med tvåan :) viggo flyttade även till eget rum när han var 4 månader, vi har tänkt att de ska dela rum så vi vet inte riktigt när hon ska få flytta in? vill ju inte störa hans nattsömn med att hon vaknar och ska ammas. aha sthml, har släkt i vallentuna! och i täby!

    SvaraRadera