torsdag 3 mars 2011

Orkanvindar och mvc-besök

I morse satt vi och såg på grannens tak som ville flyga bort i stormen, varför inte sätta fast ordentligt när man ändå byter?
Natten i natt pratar vi inte om bara att det var ett rejält bakslag för lilla livet. Mvc besöket tog lite tid,mycket folk. Allt såg bra ut.
Ärtan verkar trivas, men efteråt har jag legat hela dan, när de ska vara är och känna och klämma så irriterar hon min livmoder och jag har haft täta onda förvärkar hela dan :( Är det dags , inte dags? Kan bara konstatera att så här länge har vi aldrig vart gravida!
Viggo är feberfi men har inte all ork tillbaka. Han ville inte vara ute idag då han bara blåste omkull. Liv har börjat med värsta trosten, skriker som en liten ondbigga åt allt hon inte vill. Hon kommer bli en tuff brud som kommer ge oss mycket gråt och tandagnissel ;) Bra med egen vilja! Men har en aning om att lilla dunet kommer bli avis och ha det lite jobbigare äb vad Viggo hade då hon kom. Men det vet vi ju inget om det kan ju gå hur fint som helst med ärtan.
Liv ska nu få en annan medecin i 14 dar då den vi haft inte lyckats lösa sin uppgift helt och hållet, nackdelen var väl att man kan bli förstoppad och då får man ju ont i magen av det.. Men en eloge till doktorns engagemang!

Nu väntar jag maxmat till middag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar