torsdag 17 november 2011

Vin och choklad och övningen är slut

Gårdags kvällen bjöd på trevligheter med vin och chokladprovning! Fick även träffa en otroligt fin hund som kommer gå långt med sin matte både bokstavligt och jobbmässigt!

I dag har vi strosat på stan handlat presenter och kollat in julklappar, min gröna skönhet har kommit så i morgon ska vi hämta hem henne igen och jag hoppas hon är frisk å pallar julbaket.

Oliven har inga blöjor på dagen! Om vi ska vara ute länge så har hon det! Nr 2 kommer också däri! Fast nr 2 är lite läskigt tycker hon..

1 kommentar:

  1. Vad härligt att hon är utan blöja på dagen :)) Vi är precis i första stadiet med att kissa på toaletten några gånger under dagen... men det känns som att det är ett tag innan han fixar att kontrollera och vara helt utan blöja, sedan är han ju så mager och liten att det inte finns några små kalsonger som passar och inte åker ned till fotknölarna ;) Grodungens kusin som är i samma ålder har varit utan blöja sedan i somras, tänk vad olika det är. Sedan säger de ju att grabbar har det lite kämpigare, vet dock inte hur sant det är att intresset för potta/toalett är kopplat till kön. Själv tror jag nog att det beror på individen. Kram

    SvaraRadera