måndag 15 oktober 2012

My Mistake

Läggningen av oliven igår blev en trist historia, mitt fel. Berättade att farmor och farfars hund Bella gjort illa sig under jakten och ska operera bort en tå idag. Hon grät hade tusen frågor och upprepade att hon älskade Bella, farfar, farmor, farbror, mamma, pappa osv. Hon är otroligt känslig vår snart treåring. Rädd och orolig att alla hon älskar ska försvinna eller bli bli sjuka. Hur hjälper vi henne med detta?

3 kommentarer:

  1. Det där med treåringar och döden verkar vara en svår uppgift. Ingen aning om hur man kan hjälpa till men tar gärna emot tips!

    SV:Det utgör ju ingen säkerhetsrisk så ur den aspekten bör det inte vara “förbjudet”. Jag har heller inte läst någonstans i nåt reglemente att det inte är tillåtet. Så, ja.
    Däremot kan jag tänka mig att det inte bör användas vid övning i tex fält då det lätt kanske skulle röja en pluton eller så pga svårighet att kamouflera.
    Jag kan även tänka mig att det blir ett jävla liv på massa män som tycker att det inte är passande.
    Living on the edge… =)

    SvaraRadera
  2. Prata prata prata... kanske? Svårt det där.
    Hoppas det går över så lilla stumpan slipper vara ledsen!

    SvaraRadera
  3. SV: Så kan det säkert vara! Kände att inlägget behövdes, tror inte många vet att det är viktigt att händerna är riktigt torra innan man spritar dem, exempelvis. Ha en fin kväll!

    SvaraRadera