torsdag 1 juli 2010

2 års-trots

"Studier har visat att det uppstår småkonflikter melan 2-3-ringar ocg deras föräldrar var 3 minut och större konflikter tre-fyra gånger i timmen. Att det blir så många konflikter just nu beror inte på att det är något fel på barnet och heller inte på att vi misslyckats med vår uppfostran,vilket man som förälder alltid har lätt för att tro."

"Vi växlar i rask takt mellan mutor,raseriutbroyy ochövertalningsförsök"

Trotsboken av MAlin Alfven och Kristina Hofsten

PUH! Skönt att det är "normalt" för han är som förbytt,vi bråkar så att grannarna måste ha öronproppar och tårarna forsar på både han och mig, men sen kramas vi och pussas som vi aldrig gjort förr heller. Stämmer nog som de säger att trots är passion,hat-kärlek i sin renaste form. Viggo Piggo mamma älskar dig! fast ibland är det svårt ;) Men då får jag tänka på gången vi först fick träffa dig och hjärtat smälter!

1 kommentar:

  1. hua, jag vet precis hur du kanner dig, kan inte saga att det blir battre heller :) Ava ar froken trotsig, turligt nog ar Linus annu inte helt omojlig, men det kommer krypandes det ocksa. Idag fick han sitta i sin sang 4 ggr om for att han vagrade saga forlat at syster sin efter att han sparkat ner henne fran soffan. "No!, nono!. No!".

    SvaraRadera