måndag 10 september 2012

Amma ute i kylan

Ja så är det ju det är bara inse att man kommer amma ute hela höste/vintern. Tips? Amma inne i jackan? Stor jacka som passar för det?? Stoora ull inlägg i behån hade ju vart toppen men vart hittar jag dom??

3 kommentarer:

  1. En sån här kanske kan vara en bra investering iaf för hösten?
    http://shop.boobdesign.com/sv/product/225/b-warmer-huvtroja-for-dig-som-ammar

    Här hittar du en uppsjö av amningsinlägg i ull, men jag vet inte om de är så stora som du tänkte dej. Jag hade ena riktigt enorma ullinlägg när jag ammade min förstödde och de köpte jag på BB (i Umeå) och minns tyvärr inet vilket märke det var.

    http://www.minimundus.se/body_mamma/amningsinlagg.htm

    SvaraRadera
  2. Jag har aldrig ammat vintertid så jag vet inte tyvärr, men Ida verkade ha ett bra svar!
    Vilken fin design du fått till här på bloggen! Härlig beskrivning av er alla med! =)
    Prickarna kommer ju att försvinna, så klart! Snart är du fin igen!
    Men jag förstår hur du känner dig. Jag fick en ansiktsförlamning på ena sidan för några år sedan. Lagom snyggt! Speciellt när jag skrattade. =P Och lite opraktiskt när man skulle dricka... Men nu är jag normal igen! =)

    SvaraRadera
  3. Jag tycker du tar dig en svängom apoteket! Där köpte jag bröstvärmare så jag kan hålla mjölkmaskinerna varma i vinter & så kan man ha vanliga amningsinlägg också. Det rekommenderas varmt! Fick tipset av min kära karl att använda det pga att jag blev kall om brösten när jag var ut en sväng med hund & vagn här efter vi kom hem från Sunderbyn... jag fick röda & spända bröst, men som tur var ingen mjölkstockning!

    Sen kan jag tipsa om att nelly.com faktiskt har bra mamma-kläder & bebis-kläder som inte alltid är allt för dyra :-)

    Kram

    SvaraRadera