måndag 19 december 2011

Julkul

Ja igår var vi på Julspel i Kyrkan, Liv satt som ett tänt ljus! Viggo hade lite för mycket myror i brallan.. men han spelade piano lekte i kyrkans lekrum och flirtade till sig pepparkakor av tanterna i köket ;) Sedan åt vi grötlunch och julskinka, Gry vakande lagom till vi skulle åka hem, vi fick eftermiddags kaffe och glögg och lek hos Ekmans. Viggo deklarerade i bilen : jag trött, ska vila bilen, sen sov han ;) Kvällen kom, skinkan griljerades, nattningen ska vi inte nämna vid namn.. men till slut kunde vi pusta ut i soffan. Och åter igen konstaterades att vi ville hellre umgås en stund än montera nya köksblandaren eller klä utegranen. Dygnet borde ha fler timmar, eller så borde inte nattningen ta 2 timmar ?!? Pepparkakshuset som vi gjort det har säckat ihop redan innan julafton men men det blev nog lite för fuktigt i uterummet!

1 kommentar:

  1. Låter mysigt med julspel, undrar just om det ens finns något sånt här. De är ju inte stora på att annonsera om såan typer av aktiviteter.

    Och den där nattningen kan jag tyvärr skriva under på. Jag som hade sett fram emot ett varmt bad, färgning av hår och en film fick nöja mig med att få någon att sova istället.

    SvaraRadera